Na prvi pogled sve se vode čine jednake, no zapravo se međusobno dosta razlikuju. Prva i najvažnija razlika među različitim brandovima vode vidljiva je već na samom izvoru.  Na okus i učinak pojedinih voda utječe sadržaj minerala, elemenata u tragovima i ostalih komponenti koji nastaju uslijed djelovanja tlaka, temperature, plinova i sadržaja otopljenih stijena. Na raznovrsnost mineralnih tvari, te na prehrambene i fiziološke učinke svake vode, utječu karakteristike podzemnog okruženja u kojem voda teče, zatim dubina na kojoj se crpi voda, te vrijeme zadržavanja u podzemnom prostoru. Prirodna izvorska voda 902 potječe iz podzemnog izvora, koji je zaštićen od svake mogućnosti kontaminacije. Ime izvorska voda nosi uz dopuštenje nadležne državne institucije, kao dokaz viših standarda u odnosu na običnu stolnu vodu.

Voda se puni u plastične boce i staklene boce. Prije kupovine plastične boce za vodu svakako provjerite iz kakvog je materijala napravljena plastika, jer nije svaka plastika iste kvalitete. Važno je nikada ne skladištiti plastične boce dulje vrijeme na suncu i visokim temperaturama, jer to može potaknuti brojne reakcije koje mogu kontaminirati vodu u boci.

Zašto se voda 902 puni u plastične boce? Prije svega, razlog je praktičnost. Staklenu ambalažu je gotovo nemoguće koristiti na raznim događanjima i mjestima. Zato se plastika koristi na sajmovima, poslovnim sastancima, konferencijama, u mini barovima u hotelima, na plaži, u restoranima, u pizzerijama, beach barovima… Savjesni korisnici mogu nekoliko puta napuniti bočicu vodom iz slavine i time opravdati eventualni ekološki minus proizvodnje PET boca.

Naravno, svjesni smo lošeg utjecaja plastike na okoliš, pa stoga punionica Promocijske vode ima stroge ekološke standarde. Plastične boce izvorske vode možemo 100% reciklirati, isto kao i papirne etikete.

            Personalizirane boce za vodu mogu se koristiti više puta nakon što popijemo njihov originalni sadržaj. Ako se spremate na put, nije nužno da kupujete nove plastične boce; jednostavno stare napunite vodom iz slavine. Spremite plastične boce za vodu koje ste jednom dobili ili ih kupili i upotrijebite ih ponovno u idućoj prilici. Odlične su i za rekreativce, jer se plastične boce ne lome, pa na njih ne treba paziti kao primjerice na staklene. To je materijal kojeg vrlo jednostavno možete ponovno upotrijebiti. Imate li djecu ili vam ona dolaze u posjet i razmišljate kako ćete ih zabaviti, dajte im spremljene plastične boce koje mogu biti odličan materijal za kreativne radove. Djeca iz plastične boce mogu napraviti uistinu nevjerojatne i lijepe stvari.

            Naše plastične boce su napravljene od plastike koja je može 100% reciklirati, što ih čini odličnim izborom. Boca je lijepog oblika i ako dobijete personalizirane boce za vodu na kojima vam se sviđa etiketa, zasigurno ćete ih višekratno upotrijebiti, pa time sama poruka na etiketi postaje još vidljivija. Znamo da su plastične boce u prodaji i dalje vrlo aktualne jer su, unatoč ekološki osviještenom potrošaču, vrlo praktične. Nisu zanemarive ni niže cijene, koje su često važnije od ekološkog pogleda. Ljudima treba usaditi u svijest da je sve plastične boce potrebno odložiti na ekološki prihvatljiv način. Moramo biti svjesni da je potrebno što više materijala upotrebljavati višekratno. Zbog izbora materijala iz kojeg su plastične boce napravljene, reciklaža je svakako moguća.

            Vodu 902 u personaliziranoj boci može biti lijep, originalan i posebno koristan dar za bilo koga. Personalizirane boce za vodu možete ponuditi doslovno svakome. Može biti prekrasan poslovni dar, ali možete je ponuditi i svojim strankama i tako ih razveseliti.

Personalizirane boce za vodu su odličan izbor za hotele i restorane, koji uz hranu mogu ponuditi svoju presonaliziranu vodu i ne prodavati druge komercijalne vode. Ako smo klijentu dali personaliziranu bocu vode sa zanimljivom etiketom, velika je mogućnost da će tu plastičnu bocu upotrijebiti više puta, pogotovo ako ima razvijenu ekološku svijest.

            Prodaja plastične boce i dalje će funkcionirati na tržištu jer je praktična i korisna. Što se više kod ljudi razvija ekološka svijest, to je vjerojatnije da će je manje njih baciti odmah nakon prvog korištenja, nego će je ponovno napuniti i time vaše personalizirane boce za vodu ostaviti u uporabi. Svakako je potrebno da je etiketa na vašoj personaliziranoj boci za vodu napravljena lijepo, zanimljivo i da dobro predstavlja vašu tvrtku. Zašto dakle plastične boce za prodaju ne bi bile vaše personalizirane boce za vodu 902?

Predstavite svoju tvrtku uz pomoć personalizirane boce za vodu i dobit ćete kvalitetnu reklamu i zadovoljne korisnike.

Stolna pitka voda po sastavu odgovara vodi za javne vodooskrbne sustave. Izvori ovih voda mogu biti: površinske vode (rijeke, jezera), kišnica ili crpne stanice za podzemnu vodu. Ti izvori su vrlo nestabilni, zbog čega se kvaliteta vode mijenja. Prirodna pitka voda mora odgovarati pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti pitke vode.

Prirodna izvorska voda 902 potječe iz podzemnog izvora, koji je zaštićen od svake mogućnosti kontaminacije. Oznaku IZVORSKA VODA dodjeljuje nadležna državna institucija, a označava strože kriterije nadzora u odnosu na stolnu vodu.