PERSONALIZIRANA VODA & DESIGN

Personalizirana voda i design naljepnice važan je faktor koji oblikuje vizualni identitet vašeg proizvoda ili usluge na bočici vode. Personaliziranim pristupom u kreativnom design-u i kvalitetom prirodne izvorske vode 902 postali smo prepoznatljiv brend koji želi pomoči, da i vi svoj brend učvrstite i povećate mu vidljivost.  S obzirom na praksu iz naših prethodnih iskustava možemo i želimo vam pružiti stručni savjet u vezi s dizajnom.

DESIGN ETIKETE

Trebate inspiraciju kod dizajniranja svoje vlastite naljepnice?

Pogledajte nekoliko zanimljivih primjera naših naručitelja. Neka personalizirana voda predstavlja Vaše poduzeće, izvor života – izvor inovativnosti.

Želite li da Vam pomognemo? Tim naših dizajnera je vama na usluzi, kako bi napravili design prema Vašim željama uz najbolju kvalitetu.

Vaša promotivna voda, vaš dizajn naljepnice do potpunosti zaključi i boja čepa. Zato Vam nudimo širok spektar boja. Moguće boje čepova su bijela, crvena, narančasta, tamno plava, plava, zelena, žuta, srebrna, crna i zlatna. CMYK boje su najbolji približci boji čepa.

DESIGN-PROMOTIVNE-VODE

Za one koji su i sami umjetnici te poznaju grafički design pripremili smo template za sve naše proizvode koji se razlikuju prema svrsi upotrebe. U svakom designu su naljepnice za izvorsku vodu i vodu s voćnim okusom. Odaberite onaj template koji želite naručiti.

Predložak za naljepnice za vodu od 0,5 l. Njihova upotreba je za boce koje se prodaju (lokali, hoteli).

Predložak za naljepnice za vodu od 0,5 l. Njihova upotreba je za boce koje su za reklamne svrhe.