Brendirana voda KONTAKT

Naša osnovna djelatnost je štamparija. Tim se poslom bavimo već 30 godina. Ulaganjem u nove strojeve podigli smo kvalitetu i brzinu izrade naših proizvoda.

 Dobrim radom i zadovoljnim klijentima postali smo glavni dobavljač za prodaju promotivne vode 902 na hrvatskom tržištu.

Brendirana voda kontakt:

TELEFON

00386 41 794 798

}
DELOVNI ČAS

PONEDELJEK – PETEK
7:00 – 15:00

Povratna naknada

Zaštita osobnih podataka

Povratna naknada zakonski obavezna

Našu promotivnu vodu izvozimo u Dansku, Italiju, Švicarsku, Njemačku, Austriju i Hong Kong. U Hrvatskoj smo počeli s prodajom promotivne vode početkom 2017 godine. Vodu s vlastitim brandom već koriste: Poliklinika Rident, restoran Cicibela Baška, Veneto banka, nekretnine Herak, Anastasia Zagreb, PSC Zagreb, AC Emil Frey, Porsche, kamp Polidor i mnogi drugi. Željeli bismo da i Vi budete među njima.

Naše poduzeće se nalazi na Ljubljanskoj cesti 15 u Kamniku. Svim kupcima naše vode u našoj štampariji nudimo popuste do 50 % za izradu odabranih artikala iz naše ponude. Ponudu možete naći na web stranici u privitku EKSKLUZIVNA PONUDA.

To smo mi, veselimo se susreta s Vama.

ČESTA PITANJA

Minimalna količina narudžbe?
Minimalna količina vode je 600 boca – 1/2 palete. Moguće su i manje narudžbe, ali je cijena tih znatno veća. Ako ste zainteresirani za manju količinu, pišite nam i poslat ćemo vam ponudu.
Kako ide procedura narudžbe?

Postupak narudžbe je jednostavan:
1. Pošaljite nam upit sa sljedećim podacima:

– Podaci o tvrtki (adresa, OIB);
– Količina vode
– Želiš dostavu
– Treba ti dizajn
– Želite povratnu naknadu

2. Nakon potvrde ponude, pošaljite nam dizajn svoje etikete ili započnite s dizajniranjem naljepnice kod naših dizajnera. Kad je dizajn savršen, odaberemo i boju čepa.

3. Kad se voda napuni, vodu preuzimaju naši dostavljači i dostave vam, ili vi preuzimate vodu u skladištu.

I tako imate svoju promotivnu vodu.

Uvjeti plaćanja?

100 % avansno plaćanje prije tiskanja personaliziranih naljepnica za kupce. Kod ugovornih partnera koji vrše redovitu nabavu možemo odobriti i odgodu plaćanja. Nakon potvrde grafičkog prijedloga, dobava izvorske vode bit će u roku od 5 do 7 radnih dana, a za izvorsku vodu s voćnim okusom rok dobave je od 10 do 14 radnih dana (dobava ovisi o količini i različitim okusima).

Što če mi povratna naknada?

Povratna naknada je u republici Hrvatskoj zakonski obavezna. Od svake boce koju vratite u zbirne centre dobivate vračeno 0,50 hrk.

Možemo staviti više naljepnica u jedno narudžubu?

U svaku narudžbu možete staviti više naljepnica. U zavisnosti na količinu možemo se dogovoriti o količini različitih naljepnica.

Ko mi uradi dizajn naljepnice?

Odluka je vaša. Možete ga izraditi sami ili netko drugi, a obično nam kupci vjeruju u dizajn naljepnice. Imamo vlastiti tim dizajnera koji će se pobrinuti da dobijete etiketu koja odgovara vašoj tvrtki. Cijena dizajna kod nas je 19,00 + PDV.