PROMOTIVNA VODA

Promotivna voda je slovenski proizvod, koji je vodeći slovenski ponuđač promotivne vode. Punimo u staklene i PET boce različitih volumena. Imamo vlastitu punionicu, što našim kupcima omogućuje brojne prednosti. Upoznajte ih.

Povratna naknada

Zaštita osobnih podataka

Povratna naknada zakonski obavezna

Promovirajte svoj brand - promotivna voda 902

Promotivna voda s Vašim logotipom, time investirate u svoj brand i vašu prepoznatljivost na trgu.

Minimalna količina

Vodu s Vašim logotipom punimo već od 600 boca nadalje, a u ekskluzivnim ponudama i manje količine.

Najbolja cijena na tržištu

Vlastita punionica i dostava nam omogućuje izbjegavanje plaćanja »marži« koje se inače plaćaju prilikom kupovine vode drugih ponuđača.

Najbrža dostava na tržištu

Voda s Vašim logotipom kod Vas je već u roku od 24 sata. Po najboljoj cijeni na tržištu!

100% GARANCIJA

Promotivna voda ima 100% garanciju za naruđbe do 1200 bočica. Ako proizvodom niste zadovolnjni možete nam vratiti proizvode, a mi vam garantiramo vračanje novca za proizvod. Za veče naruđbe možete zatražiti uzorak proizvoda.

MEDALJE

Voda 902 je posebna zbog svoje čistoće jer izvire u brdu vulkanskog izvora. Prirodni gorski izvor vode nalazi se na nešto više od 1100 metara nadmorske visine. Voda izvire u netaknutoj prirodi Kamniško-Savinjskih Alpi, točnije na Črnivcu, gdje nema industrije, naseljenih područja i poljoprivrednih zemljišta koji bi zagadili vodu. Zato je z godinama postala sinonim čiste i kvalitetne slovenske vode.

PUNIONICA

Briga za okoliš. ZA buduće generacije.

Hrvatska je predivna. Neka takva i ostane za naše buduće generacije. Jedna od najprepoznatljivijih obilježja Hrvatske njezina je predivna i očuvana priroda. Odgovornost svih nas je da je svojim djelima i zaštitimo. Kod Vode 902 brojnim mjerama cjelovito pridonosimo održivom razvoju. Djelujemo s prirodom, a ne protiv nje, naš proizvod je “Čudo prirode” i to čudo želimo sačuvati za naše buduće generacije. Izgradili smo punionicu koja ispunjava stroge ekološke standarde. Za podloge od kartona koristimo samo 100 % reciklirani papir.